LOKACIJA

Sedež podjetja: Račeva 17, Žiri
Prodaja: Loška cesta 78, Žiri

ASISTENCA & AVTOVLEKA

Pokliči: 070 861 781

DOSEGLJIVI 24/7

(tudi nedelje in praznike)

Politika zasebnosti

Datum začetka veljavnosti: 1.1.2024

Podjetje Bogataj d.o.o. (v nadaljevanju “mi”, “nas” ali “naše”) se zavezuje k varovanju vaše zasebnosti. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako obdelujemo osebne podatke, ki jih zbiramo prek naše spletne strani www.rabimavto.si (v nadaljevanju “spletna stran”).

 

Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatki so informacije, ki vas lahko identificirajo kot posameznika. Naša spletna stran zbira osebne podatke na naslednje načine:

Informacije, ki jih posredujete prostovoljno: Ko se prijavite na naše novice, izpolnite obrazec za povratne informacije ali izpolnite kakršne koli druge obrazce na naši spletni strani, lahko zberemo podatke, kot so vaše ime, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Podatki o uporabi: Ko obiščete našo spletno stran, lahko samodejno zbiramo določene podatke o vaši uporabi s pomočjo piškotkov in podobnih tehnologij. Ti podatki lahko vključujejo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih strani.

 

Uporaba osebnih podatkov
Zbrane osebne podatke uporabljamo za naslednje namene:

Za zagotavljanje storitev: Vaše osebne podatke lahko uporabimo za izpolnjevanje vaših zahtev, na primer za pošiljanje novic, odgovarjanje na vaša vprašanja ali za izvajanje drugih storitev, ki jih zahtevate.

Za izboljšanje uporabniške izkušnje: Podatke o uporabi spletnega mesta uporabljamo za analizo in razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, kar nam omogoča izboljšanje in prilagajanje vsebin ter funkcij.

 

Delitev osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, trgovali ali jih na kakršen koli način posredovali tretjim osebam, razen če imamo za to vaše dovoljenje ali če je to potrebno zaradi izpolnitve zakonskih obveznosti.

 

Vaše pravice
Imate pravico do vpogleda, popravka ali izbrisa svojih osebnih podatkov, ki jih hranimo. Če želite uveljavljati te pravice ali če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede naše politike zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte prek [kontaktni e-poštni naslov] ali po pošti na naš naslov [naslov].

 

Spremembe politike zasebnosti
Ta politika zasebnosti lahko občasno posodobimo ali spremenimo. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani, zato vas spodbujamo, da jo redno pregledujete.

 

Zadnja posodobitev: 15.5.2023

 

Zagotavljamo zanesljivo in učinkovito rešitev za uvoz avtomobilov iz tujine ter ponujamo širok izbor preverjenih rabljenih vozil. Za pomoč na cesti pa smo za vas na voljo 24/7, 365 dni v letu!

KONTAKT

BOGATAJ d.o.o.
Račeva 17,
4226 Žiri

Copyright © 2024 BOGATAJ d.o.o.

Call Now Button